Mannen gick på en rutinkontroll hos tandläkaren - men efteråt är ALLA hans tänder borta!
Dela på Facebook

Att gå till tandläkaren brukar folk ofta göra med blandade känslor. På ett sätt är det skönt att få komma dit och få tänderna lagade och putsade, men många känner en skräck inför tandläkarbesöket eftersom man ofta inte vet vad som ska hända. Har man bara en bra tandläkare så brukar det inte vara några problem, men man kan ändå känner en stor osäkerhet som patient.

En man vid namn Donny Grigsby i (COLUMBUS, INDIANA) var med om något riktigt hemskt när han gick till tandläkaren. Han trodde att det skulle bli en vanligt rutinkontroll, men det visades sig snabbt att han hade helt fel.

När han var klar gick han nämligen där ifrån med alla sina tänder utdragna, något han aldrig i sin vildaste fantasi hade kunnat föreställa sig...!

Anledningen till varför tandläkaren var tvungen att göra detta är verkligen skrämmande.

Mannen trodde det skulle bli ett vanligt besök hos tandläkaren, men istället förvandlades allting till en mardröm.

Mannen trodde det skulle bli ett vanligt besök hos tandläkaren, men istället förvandlades allting till en mardröm.

När han gick hem från tandläkaren hade han nämligen inga tänder kvar i munnen.

När han gick hem från tandläkaren hade han nämligen inga tänder kvar i munnen.

I början av besöket fick han veta att fyra av hans tänder behövde tas bort. Han gick sövdes ner och tänkte att han skulle vakna några timmar senare med färre tänder men med bättre munhälsa.

Grigsbys fru Amanda spenderade fem och en halv timmar i väntrummet när hon bestämde sig för att se vad som egentligen hände. Hon hittade sin man i rummet med blod över hela sin tröja. Tandläkaren hade tagit bort alla tänderna. När hon frågade varför, hävdade tandläkaren att det var gjort för att förhindra smittspridning från en av Donnys tänder.

Donny Grigsby togs till ett sjukhus efter operationen där han hamnade i en slags koma. Han hade nu ingen tänder kvar i munnen.

Du kan se allting som hände och hur han ser ut idag i videoklippet här under. Glöm inte att DELA detta med dina vänner - det vill dom inte missa!

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt