Mannen hade ont i ryggen. Det läkarna då hittade chockar nu världen.
Dela på Facebook

Vad hade du gjort om du en dag hade märkt att du hade fått en svans där bak? Jag har förmodligen fått panik och åkt in till sjukhuset direkt.
En man i Indien som råkade ut för precis detta valde istället att hålla tyst om det - i 18 år!

Men en dag hade han en sådan jobbig smärta i ryggen att han bestämde sig för att uppsöka sjukhus. På sjukhuset upptäckte dom svansen som han hade haft sedan födseln.
Svansen var 18 cm lång.

Då kanske du undrar varför han inte tog bort den tidigare. Mannen brukade säga till sina föräldrar att den gav honom lycka och att han därför inte ville tar bort den. Men efter 18 var det nu alltså dags att för första gången ta bort den och bli utan svans.

Dr Pramod Giri, personen som skulle operera bort svansen kunde konstatera att svansen gav mannen svår smärta i ryggen. Mannen var även tvungen att lägga in svansen varje gång han skulle sätta sig.

Under operationen var man lite försiktig då svansen satt fast i ryggmärgen. Men det visade sig att det hela inte var några problem och den avlägsnades snabbt.
Därmed kunde mannen få ett mycket bekvämare liv och inte ha en svans i vägen hela tiden.

Vi har svårt att förstå varför han inte tog bort den tidigare, men det var kanske precis som han sa - att den gav honom lycka.
Hur hade du gjort om du en dag såg att du hade en svans?

Glöm inte att dela detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt