Mannen hade precis blivit pappa. Men då hittar han något OTROLIGT i toaletten!
Dela på Facebook

Det finns nog inget mer fantastiskt ögonblick i livet än när man får träffa sitt nyfödda barn för första gången. Man kommer att dela ett helt liv tillsammans och uppleva många fina stunder under åren som följer.
Dessutom har man ju gått och väntat varje dag under 9 månader på att se varandra och sen en dag är det plötsligt äntligen dags.

Ett par från England bestående av Claire och Paul var med om något fantastisk som nästan är svårt att ta in. Allt började en morgon när Claire Evans var 19 år gammal, då kände hon sig yr och inte alls särskilt kry. Hennes kropp skakade och hon kände sig svag och nedstämd, men hon väntade en länge innan hon uppsökte en läkare.

Det som senare skulle hända är helt otroligt och man får nypa sig själv i armen för att förstå att det verkligen har hänt.

En TV-kanal intervjuade familjen och gjorde en liten film som berättar allting som hände. Och det är verkligen fantastiskt att ta del av detta på ett så fint sätt. Du kan själv se i videoklippet här under och se hela deras makalösa historia. Men kan bara konstatera att familjen är det finaste man får uppleva i livet. Och man ska alltid var lyckligt lottad när alla mår bra och är friska. För rätt vad det är så kan alltid ändras på några sekunder. Man ska ta vara på livet och älska varandra för att vara så lycklig som möjligt.

Tyckte du också att familjens historia var fin? Dela då gärna detta med dina vänner.

Se videon här.Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt