Mannen kastar ut något på vägen - ögonvittnen får en chock när de får se vad det är
Dela på Facebook

I dessa tider har Facebook kommit att bli en nyhetskälla, där information sprids och händelser delas.
Det var i fredags kväll som nyheten om det lilla barnet som kastats i motorvägen, spreds som en löpeld.

Ja, du hörde rätt, en liten pojke hade kidnappats och kastats rakt framför bilarna på den trafikerade vägen i Colorado Springs.

Nu delas händelsen som inträffades i fredags natt; Tracy Willner och hennes man var ute och körde i Colorado Springs när de fick syn på en man som verkade alkohol påverkad och betedde sig underligt. När paret stannat framför ett rödljus såg de tydligare att mannen, som stod en bit bort höll något i famnen. Så fort trafikljuset slog om till grönt kastade mannen ut något mitt i vägen.

Tracy trodde att det var en hund som han kasta ner i marken och bad sin man att sakta ner.

När de kom närmare såg dem till sin fasan att det var en liten pojke.

Tracy berättar att hon fick panik när hon såg att det var ett litet barn som reste sig upp från marken och sprang genast ut ur bilen för att hjälpa det stackars barnet.

”Bilen innan oss han precis köra åt sidan så att de inte körde på honom. Han var genom blött och grät. Jag bara stod där i regnet och höll i barnet samtidigt som jag skrek: Någon måste ringa 911, ring 911, min telefon är död”.

Tracy stannade kvar med pojken medan hennes partner samt två andra män på plats sprang efter gärningsmannen. De lyckades brotta ner honom och höll kvar honom tills polisen kom.

När den lilla pojkens familj kontaktats kom de fram till att gärningsmannen var en av deras släktingar. Det var pappans kusin som tidigare under dagen kidnappat barnet och mycket riktigt var han alkohol påverkad vid tillfället.

Gärningsmannen nekar händelsen men sitter just nu häktad misstänkt för mord och barnmisshandel men har en borg på 50 000 dollar.

Den lilla pojken, Ben´s familj gick i lördags ut med ett öppet meddelande på Facebook där de berätta om vad som hänt och tackar samtidigt Tracy för hennes fantastiska insatts och att hon stannat med Ben när han var skadad och rädd.

”Du är våran hjälte och vart du än befinner dig så hoppas jag att vi hittar dig för att försöka tacka dig såååå mycket, för det finns inga ord för hur tacksamma vi är för dig.”

Tracy själv säger ”Alla håller på och tackar mig hela tiden, men det behövs inte, jag gjorde bara det man ska göra.”

Vi håller med Ben´s familj och alla som spridit nyheten som inträffade i Colorado Springs, för oss är Tracy en sann hjälte! Dela om du håller med.Dela på Facebook