Mannen satte upp en dold kamera i hemmet – Lämnade lägenheten i panik efter fått se det här
Dela på Facebook

Vissa människor älskar att vara hemma själva och tycker inte alls om att bjuda över folk medans det finns dom som blir rastlösa och obekväma av bara tanken på att sitta hemma själv. Men det finns mång fördelar med att bo själv, till exempel så vet du att ingen rör dina saker, ingen äter din mat eller stökar ner .. men hur skulle du reagera om du märker att de här sakerna händer, fast du alltid är hemma själv, lite oroväckande inte sant?

Joe Cummings bor tillsammans med sin flickvän i Manhattan och började märka att det fattades mat i kylskåpet efter varje natt. Han konfronterade flickvännen som nekade till att hon rört hans mat varpå han bestämde sig för att sätta upp en dold kamera i köket för att få bevis att hon visst åt maten.

När han dagen efter kollade igenom videon fick han sig en rejäl chock när han såg vad som egentligen hände varje natt.

Från en lucka genom taket klättrade en hemlös kvinna ner på köksbordet, hon både åt och drack direkt ur förpackningarna, kollade på tv och som att det inte vore nog kissade hon även i diskhon innan hon klättrade tillbaka upp i luckan och försvann.

”Ja, jag fick reda på att jag hade en oinbjuden gäst som bodde i min lägenhet, åt av min mat och dryck och kissade i min diskho. Snacka om obehaglig situation.. de händer bara i New York.” säger Joe och berättar att han genast lämnat lägenheten efter att ha kollat igenom videon från natten innan och ringde polisen.

Efter att polisen hämtat upp kvinnan som numera bodde uppe på loftet kom de fram till att kvinnan troligtvis klättrat in i lägenheten genom brandstegen med tanken på att stjäla värdefulla föremål, hon hade dock ändrat sig och beslutat sig för att stanna kvar. Polisen tror att kvinnan bott där i 2-4 veckor och passat på att äta, kolla på tv och känna sig som hemma när ingen var i närheten.Dela på Facebook