Mannen ser inte den lösa leoparden - då får hans sitt livs största chock!
Dela på Facebook

I dagens samhälle är det många som är stressade och helt upptagna av sina egna liv. Det kan man tydligt se när man är ute och går på stan, nästan alla har fullt upp med sina mobiler är verkar vara i en liten bubbla där dom bara ser sig själva. I London ville en grupp se hur uppmärksamma stressade människor egentligen är, och därför kom man på ett socialt experiment som har gjort stor succé på internet.

Dom gömde helt enkelt en leopard bakom en stolpe, och när folk går förbi den så börjar den låta och skrämma dom som går förbi. Även om en del kanske tycker det är lite taskigt, så är det väldigt roligt att se reaktionerna.

Vänta bara tills du själv ser vad som händer, så kommer du förstå vad vi pratar om!

Folk som går förbi har inte en aning om att dom snart kommer stå öga mot öga med en leopard.

Folk som går förbi har inte en aning om att dom snart kommer stå öga mot öga med en leopard.

En del reaktioner är verkligen hysteriskt roliga!

En del reaktioner är verkligen hysteriskt roliga!

Man ska dock tillägga att detta inte är en riktigt leopard, men när man ser den och hör hur den låter som förstår man inte det. Det är verkligen roligt att se hur olika folk reagerar, en del springer för livet medan andra inte verkar se den överhuvudtaget. Det visar ganska bra att en del är väldigt upptagna medan andra mer är uppmärksammade över vad som händer runt omkring dom.

Vad tyckte du om detta park? Var det roligt eller lite väl taskigt? Lämna en kommentar om vad du tycker.

Se alla reaktioner i klippet här under, och gör dig beredd på att få dig ett gott skratt. Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får se det.

Se hur folk reagerar här under:Dela på Facebook


Taggar:   Humor