Mannen stängde av fruns respirator – kort efter hörs en viskning som chockar alla
Dela på Facebook

Steven råkade ut för något fruktansvärt: hans mor hamnade i koma. Efter att ha hittat sin mor Lyndee, endast 45 år gammal, medvetslös fördes hon till sjukhus, där hon sedan föll i djup koma.

Läkarna kunde inte göra någonting och gav till slut familjen rådet att avsluta hennes liv och att stänga av respiratorn. Ingen trodde att hon skulle någonsin vakna upp igen, och eftersom Lyndee var organdonator verkade det vara det bästa beslutet. Familjen beslöt sig för att följa läkarnas råd, och en efter en tog de farväl av Lyndee.

Se video nedan:

Den som allra sist tog farväl var hennes man, som viskade till henne: ”Jag vill att du kämpar. Jag behöver dig, du måste kämpa”.

Lyndee kunde varken kunde röra sig eller prata och låg helt stilla, till synes oberörd.

Då hände något otroligt.

Från hennes mun hördes orden: "Jag är en kämpe".

Hennes familj, häpna av vad som hände, stod som förlamade i rummet. De höll nästan på att avsluta hennes liv, när hon plötsligt talade till dem.

Efter detta återhämtade sig Lyndee sakta. Idag berättar hon sin historia för andra som befinner sig i svårigheter och ger dem hopp.

”Bara för att du inte är vid medvetande betyder det inte att du inte kan höra”, berättar hon för CBS 5 Arizona. ”Så försök gärna prata med dina nära och kära om du är i den situationen. De hör dig”.Dela på Facebook