Mannen upptäcker ett inåtväxande hårstrå - men då är det redan för sent!
Dela på Facebook

Vi är förmodligen många som har varit med om detta. Att upptäcka att vi har ett inåtväxande hårstrå någonstans på kroppen. Det beror ofta på att man har slarvat med rakning eller vaxning, men det kan även komma av andra orsaker som man ibland inte begriper. Det är ofta alltid lika obehagligt att behöva ta bort det, eftersom det alltid känns lite konstigt.

Men hittar man ett inåtväxande hårstrå så är nog det bästa att försöka ta bort det, men man bör alltid vara försiktig. Mannen du ska få se nu upptäckte att han hade ett inåtväxande hårstrå vid sin navel, och han bestämde sig för att filma när han drog ut det.

Även om det första man kanske inte tänker på är att filma det, så är det ganska tillfredställande att se när han drar ut det. Eller hur?

Mannen upptäckte ett inåtväxande hårstrå precis vid sin navel.

Mannen upptäckte ett inåtväxande hårstrå precis vid sin navel.

Han bestämde sig för att dra ut det - och filma allting samtidigt!

Han bestämde sig för att dra ut det - och filma allting samtidigt!

Inåtväxande hårstrå kan uppstå av sig själv ibland, det behöver inte betyda att du har rakat dig dåligt. Men denna mannen måste nog ha någon form av rekord i hur långt hans hårstrå var. Det verkar liksom aldrig vilja ta slut när han drar ut det. Se själv med egna ögon så förstår du vad vi pratar om. Klippet hittar du här under.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner - så dom också får se det!

Se klippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt