Mannen var på promenad i skogen - blir vettskrämd när han ser något fastspikad i ett träd
Dela på Facebook

Det var en dag i maj som samhällsarbetaren var ute och promenderade i skogen i Albuquerque, New Mexico, när han hörde märkliga ljud komma en bit bort. Han följde ljudet och fick till sin förskräckelse se att det kom från en man som var fastspikad i ett träd.

-Han skrek 'Hjälp, hjälp', så jag kom närmare så jag kunde se honom, jag blev sjukt orolig för jag viste inte om det fanns fler män runt omkring, berätta mannen som funnit honom i skogen.

Mannen var fortfarande fastspikad när polis och ambulans anlände då mannen som hittat honom tänkte att det är bäst att han lämnar det till dem. De berättar att han hade fruktansvärt ont och stönade smärtsamt.
När första polisen kom fram frågade han om det fanns någon i närheten som kan skada honom, varpå han svarar ”Två män, två män försökte döda mig”.

Till en början ville mannen inte avslöja sitt namn eller varför han hamnat där, men tillslut berättade han att han heter José Duran och hade hamnat i en dispyt efter att ett fastighets köp inte gått rätt till. Mannen han bråkade med hande då sänt två män efter honom.

- Två män tog tag i mig och drog bort mig till trädet, dom sa att dom skulle döda mig, säger José. Han berätta även att det här var tredje gången de attackerat honom.

I videon nedan kan vi se hur polisen hjälper mannen bort från trädet och plåstrar om hans händer, de tar sedan med honom till sjukhuset.Dela på Facebook