Mannen överlevde efter ha blivit träffad av blixten - Vad som höll honom levande chockar alla
Dela på Facebook

Det finns en otroligt liten chans att en människa ska bli träffad av blixten, och chansen att överleva är ännu mindre. Så när läkarna på Tampa General Hospital Burn Unit såg den 21 årige Austin Dunn, efter att han blivit träffad av blixten var de chockade att han överlevt.

Det hela utspelade sig på Austin's arbetsplats, Southwest Florida International Airport, förra månaden. En blixt slog ner i ena änden av flygplanet och Austin stod precis under.

Blixten hade en sådan otrolig kraft att Austin slogs ner i marken. Hans pappa berättar,

”Han berätta att när han låg där på marken efter att ha blivit träffad kunde han inte känna någonting från nacken och ner, han fick verkligen kämpa med att hålla sig vaken. Han sa att tack vare sin vän Mike lyckades han hålla sig vaken tills hjälp var på plats. Men Mike dog för 10 månader sedan av cancer.”

Austin skickades genast till sjukhuset med tredje gradens brännskador som han hade över hela kroppen. Läkarna var helt fascinerade att han överlevt något så fruktansvärt.

”Austin lider av hud skador samt skadade nerver i hans hjärta och hjärna. Han har ett hål i foten och flertal sår. Just nu lider han av hemska mardrömmar och det behöver vi jobba på nu” berätta hans pappa.

Austin har en lång väg kvar tills han är någorlunda återställd men familjen och läkarna är hoppfulla och som tur är behöver han inte amputera bort några kroppsdelar som tagit skada.

”Vi vill tacka för alla tusen meddelanden och emails från vänner, familj och okända, även från människorna som befann sig på planet. Så många människor har bett för Austin och även en GoFoundMe kampanj har satts upp för honom. Utan alla böner är vi inte säkra på att han hade varit här hos oss idag. Fortsätt snälla att be för honom. Läkarna säger att det inte är annat än ett mirakel att han överlevde, men vi tror att 'miraklet' är alla böner.” säger pappan.Dela på Facebook