Matade dottern med binnikemask - Ville att dottern skulle gå ner i vikt
Dela på Facebook

Hur skulle du reagerat om någon lagt binnikemask ägg i din mat - utan att du hade den minsta aning, för vem skulle förvänta sig att någon skulle göra något så vidrigt mot en?
Tonårsmamman tyckte att hennes dotter behövde gå ner i vikt inför en skönhetstävling i Florida och kom då på idén att mata sin dotter med binnikemask ägg.

I över 100 år har binnikemaskar använts som en bantningsmetod även om doktorer världen över varnar att det kan vara mycket farligt. Vissa människor märker inte alls av några symptom på om man fått mask medan andra drabbas av illamående, magkramp, diarre samt blir väldigt svaga och förlorar sin aptit.

Patricia Quinlisk, läkare i Florida skrev "Att få binnikemask är extremt riskfyllt och kan i vissa fall få så allvarliga effekter att det i sällsynta fall kan leda till döden". Vissa maskar blir ofta över 4 meter och kan leva upp till 20 år. Men detta stoppade inte tonårsmamma att ge äggen till hennes dotter, självklart helt ovetandes.

Mamman kom in till akuten tillsammans med sin dotter som hade extrema magsmärtor. Först trodde hon att hon var gravid men det visade sig snabbt att hon hade mask i magen.
När personalen på sjukhuset undrade vart maskarna kom ifrån blev mamman alldeles vit i ansiktet och erkände vad hon gjort. Kvinnan hade köpt binnikemask ägg från Mexico för att ge det till hennes dotter som snart skulle delta i en skönhetstävling.

När mamman ställdes till svars sa hon "Jag är ledsen, men du vet, jag ville bara att du skulle bli lite smalare. Du behöver lite hjälp att gå ner i vikt innan du står på scenen".

När tonårsflickan insåg att hon hade maskar i magen fick hon panik och skrek rakt ut. Hon både bajsa och spydde samtidigt som hon skrek i förtvivlan.
"Toaletten var full av binnikemaskar, några så långa att de försökte ta sig ut" säger Maricar Cabral-Osorio.

Vi tycker inte det finns några ursäkter till vad mamman utsatte sitt barn för, med anledningen till att den redan smala flickan skulle gå ner ännu mer i vikt.
Vad tycker du?Dela på Facebook