Missbildade Grayson näthatades av främling
Dela på Facebook

När Grayson Kole föddes skrek han inte som andra barn - han fick snabbt åka till ett sjukhus i Atlanta för att rädda hans liv. Grayson Kole, som föddes 15 februari 2013, lider av mer än 20 olika sorters missbildningar.

Läkarna som behandlade honom gav honom ett par veckor att leva. Graysons livskraft var dock starkare - mer än en gång bevisade han hur läkarna hade fel.

Grayson har fått genomgå mer än 20 operationer och lider av bland annat epilepsi, apné och vatten i hjärnan. Både han och familjen har lidit mycket, men det värsta hände för ungefär en månad sedan.

Familjen såg en fruktansvärd bild som delades på internet - en bild på Grayson som håller i en pumpa, med texten
”Minen du gör när dina föräldrar faktiskt är kusiner”.

Bilden lades upp redan i maj men föräldrarna upptäckte den först nu.

Mamman Jenny sköter en facebook-sida åt Grayson, en sida som hon funderade på att ta bort på grund av hånet mot hennes son. Hon ångrade sig sedan och istället skrev hon ett argt meddelande till dem som delat den hemska bilden på Grayson.

"Tack till alla som delat bilden med den elaka kommentaren på Grayson på flera ondskefulla sidor. Grayson är en egen stjärna som skiner så starkt och du har precis gjort vår dag genom att ge honom välsignelse och möjlighet delas med mer männskor om hans liv och sprida kunskap om honom och andra speciella barn och deras familjer".

Dela historien med dina vänner om du har rörts av Graysons berättelse!Dela på Facebook