Mobbades på grund av sitt utseende – Arbetar nu som modell
Dela på Facebook

Under hela sin uppväxt kände sig Rebecca väldigt osäker på grund av sitt utseende. Hon retades i skolan och kallades skunk på grund av hennes vita pigment fläckar.
Hon berättar att hon skämdes så mycket att hon alltid bar heltäckande kläder och försökte sminka över de vita fläckarna när hon var yngre.

- Jag bad till och med om att få gå till läkaren så att de kunde täcka dem på något viss men det fanns inget de kunde göra, säger Rebecca.

”Jag var alltid blyg när jag behövde visa mina födelsemärken från 6 till 20 års ålder. Jag kommer ihåg att jag skaffa smink för att dölja min panna för första gången, jag använde ett brunt läppstift för att dölja det.”

Rebecca föddes med piebaldism som innebär att delar av kroppen saknar pigmentceller, skriver brittiska Metro. I detta fall har det resulterat i att hon har ett vitt område i håret samt vita fläckar på kroppen och i pannan.

Det var inte förens förra året som Rebecca för första gången satte på sig en bikini och gick till stranden. Till hennes förvåning var det inte ens någon som lade märke till henne.
- Det var ett underbart ögonblick, som ett andetag av frisk luft, jag kände mig fri.

Det var från den dagen hennes självförtroende byggdes upp. Hon började bära kläder hon kände sig bekväm i vare sig de visade fläckarna eller inte. Hon insåg att skoltiden var över och ingen kommer någonsin mobba henne igen. Rebecca började också dela sina bilder på Instagram och berättar att hon mår bättre än någonsin,

- I år är jag mycket lyckligare, mycket mer öppen och modig. Jag har fått så mycket kärlek och ingen har reagerat negativt. Det känns helt fantastiskt. Nu vet jag att jag kan gå in i ett rum fullt med andra kvinnor och känna att jag också är vacker, säger hon.

Idag försöker Rebecca sig på en modell karriär och får olika uppdrag från agenturer. Hon har idag blivit populär för de delar av sitt utseende som hon tidigare mobbades för.
Rebecca hoppas att hon kan hjälpa andra människor genom att finnas där och dela sin historia.Dela på Facebook