När kvinnan är på väg att föda barn gör hon något som lämnar personalen mållösa
Dela på Facebook

Som gravid tar man vanligtvis ett par veckor ledigt för att vila upp sig innan det är dags för förlossning, men kvinnan från Kentucky jobbade samtidigt som hon själv fått igång värkarna!

”Jag var faktiskt med och förlöste ett barn dagen innan så jag tänkte att jag verkligen har jobbat in i sista minuten, men sen fick jag vara med om att jobba in i sista sekunden” säger Amanda Hess som var redo att föda sitt andra barn när hon hörde skrik i från rummet bredvid.

I rummet befann sig Leah Halliday-Johnson som kämpade med att stå emot kryssningarna då hennes bebis var på väg ut snabbare än förväntat, navelsträngen hade även lindat sig runt huvudet. ”Jag var inte direkt diskret med att det var otroligt svårt att inte krysta” berättar Leah som försökte vänta på att en doktor skulle komma och hjälpa henne.

Barnmorskan som var inne i rummet och förberedde Amanda berättar hur Amanda hörde vad som hände i rummet bredvid

”Det var en kvinna som var mitt i en förlossning där hon behövde få ut bebisen akut men det fanns ingen där för att hjälpa henne, Amanda förstod att kvinnan behövde hjälp direkt.”
Amanda som jobbar på samma sjukhus sa till hennes kollega att de måste göra något åt saken,

”Jag satte bara på mig en annan rock för att täcka baksidan och satte skydd på skorna för att skydda mig själv och inte få någon annans vätskor och liknande på mig, sen gick vi in i hennes rum.”
När Leah såg henne sa hon ”Ok, kul att träffa dig. Kan jag krysta nu?”

Kollegan berättar hur fascinerad hon blev utav hur Amanda snabbt som blixten gick in i rollen som barnmorska och hjälpte kvinnan när hon minuterna senare förlöste sitt egna barn!
Hör när kvinnorna själva berättar om den makalösa händelsenDela på Facebook