När pojken spenderat fem veckor på sjukhuset ser läkarna ingen annan utväg – Se hur de agerar
Dela på Facebook

Aidan Smith är en 11 årig pojke som har brottats med sin progressiva sjukdom i 6 år. Pojken hade redan spenderat hela fem veckor på sjukhuset och gick igenom en riktigt tuff period tillsammans med familjen när läkarna tyckte att det var dags att ryka upp honom och få honom skratta igen.

Vilket först såg ut att bli som vilken vanlig dag som helst ändrade sig dock när någon öppnade dörren till Aidan's rum.
”Hans reaktion var bäst av allt” säger mamma Denise.

När Aidan var 6 år diagnoserades han med juvenile huntington's sjukdom vilket påverkar cellerna i hjärnan. Det senaste halvåret har Aidan's tillstånd förvärrats och han har spenderat mycket tid på sjukhuset. Men intresset för djur, snabba bilar och musik är oförändrat berättar pojkens mamma.

”Aidan är en typisk pojke. Han är troligtvis den snällaste person du någonsin kommer träffa. Han lämnar dig aldrig som en främling.”

Den 25 juli överraskades den sjuka pojken med att hans idol klev in igenom dörren.
'Oh Elvis' Skrek Aidan när han fick se vem som klev in i hans rum.

Efter flera veckor på sjukhuset anordnade personalen en liten överraskning åt honom, för att ge både Aidan och hans familj ny energi och styrka.
In genom dörren kom Bill Chrastil, utklädd till idolen Elvis. I sjukhus rummet uppträdde han för familjen och sjöng bland annat favorit låten 'All Shook up'.

”Att de gjorde något sådant för Aidan och vår familj, att de gav oss ett fantastiskt minne att hålla fast vid, det är helt otroligt” säger mamman som även berättar att deras mål är att besöka både ett zoo och akvarium, något som sonen skulle älskat.

Vi håller alla tummar vi kan för att Aidan snart mår bättre och får styrkan att njuta av livet.Dela på Facebook