Nanny känner på sig att de inte är ensamma – kutar ut på gatan när hon ser det här
Dela på Facebook

Jenna Lee Baker arbetar som nanny hos familjen Lai i USA, där hon tar hand om deras 3 årige son på dagarna. Att arbeta som nanny för med sig ett enormt ansvar där man behöver gå in i föräldra rollen och ta hand om både hus och barn när mamman och pappan är på jobbet.
Som förälder lämnar det allra käraste man har till någon annan om dagarna vilket skapar ett stort förtroende sinsemellan.

”Vad hon gjorde för min son - och allt hon gör dagligen, är helt otroligt. Jag är så tacksam för att hon finns i våra liv” säger pappan.

Familjen Lai berättar att de alltid varit väldigt tacksamma för allt Jenna gör men de kunde inte i sin vildaste fantasi tro att dagen skulle komma då hon behövde rädda pojkens liv.

En dag var Jenna och pojken ute på dagliga ärenden, men när de kom tillbaka till huset kände hon på sig direkt att det var något som inte stod rätt till.

- Jag kände på mig att något inte stämde så jag ropade på honom direkt och sa 'Kom till mig så går vi ut'. Men istället för att få ett svar kom en okänd man nerspringandes för trapporna.
Det var ren panik, säger Jenna.

På övervakningskameran kan man se hur en yngre man gör inbrott medan huset står tomt. Han går runt i huset för att försöka hitta värdefulla föremål. Han kollar igenom både Jennas väska som hänger på en köksstol och går sedan upp på övervåningen och söker igenom de andra rummen.

- Att se hur han går in i mitt barns rum är det absolut läskigaste av allt, säger pappa Jonathan Lai medan han kollar igenom bevaknings videon.

Se övervakningsfilmen och hör när Jenna och Jonathan själva berättar om vad som hände under sommardagen i juli 2017.Dela på Facebook