Nu berättar Björn Skifs om kollapsen - ”Jag var rädd"
Dela på Facebook

Efter en konsert ramlade Björn Skifs ihop i hemmet och fördes till sjukhuset. Han har bestämt sig för att nu berätta han om den svåra tiden efter kollapsen, och hur det är att leva utan att känna sig frisk.

– Det är svårt att förklara sådana känslor, men det känns inget vidare, säger Björn Skifs i Hellenius Hörna enligt Expressen.

Det var i slutet av sommaren som Björn Skifs, 69 år gammal, kollapsade på grund av ett kraftigt blodtrycksfall. Han fördes till sjukhuset med en hjärnskakning. Bara några timmar tidigare hade han avslutat en spelning med Tommy Körberg.

Han sjukskrevs i en månads – men instikten att han inte var fullt frisk tog längre tid.

–Rädd, det är klart att man kan bli om man har något allvarligt fel, om de upptäcker något som kan vara ödesdigert, då är det klart att man naturligtvis blir rädd. Men jag han nog aldrig tänka så långt. Jag tuppade av en stund och sedan så hade jag hjärnskakning en stund och sedan så blev jag frisk, säger Skifs i Hellenius hörna enligt Expressen.

Han fick fyra stygn, och alla konserter den folkkäre artisten skulle ge med Tommy Körberg blev inställda.

Nu är Björn Skifs dock tillbaka. Hans blodtrycket är mer stabilt och han kommer kunna leverera de konserter med Körberg som blev inställda i januari.

– Jag och Körberg ska ta upp showen igen i januari, februari och det ska bli jättekul. För det var ju roligt, hann jag att tänka, säger han, i Hellenius Hörna enligt Expressen.

Det är otroligt hur stark han är, och en riktig showman - the show must go on!Dela på Facebook