Om du stoppar en vitlök i örat så händer något FANTASTISKT!
Dela på Facebook

Det finns många så kallade husmorsknep som kan hjälpa oss väldigt mycket i olika situationer. Dessa knep har ofta funnits med länge och ibland innan det fanns mediciner och liknande för att kunna bota olika besvär som man drabbas av. Du ska nu få lära dig vad som händer med kroppen när du stoppra en vitlöksklyfta i örat. Det är nämligen något väldigt bra och häftigt som då händer, och detta hade vi inte en aning om.

Att ha ont i huvudet eller ha öroninflammation är inte något som är speciellt roligt. Men genom att man tar en vitlöksklyfta så kan du lindra besvären och i bästa fall bli av med smärtan. Det bästa är att stoppa in vitlöksklyftan under natten och sedan plocka ut den nästa dag. Du kommer känna en värmande känsla i örat när vitlökens innehåll börjar arbete.

När man ser hur effektivt detta är kan man inte vänta med att prova nästa gång man har besvär.

Men varför är då egentligen vitlök så bra kanske man undrar? Jo, för att vitlök innehåller antibakteriella egenskaper och är dessutom fullproppad med vitaminer, mineraler och andra nyttiga näringsämnen.
Har man dock ont även efter man provat med en klyfta vitlök så ska man dock uppsöka en läkare, men i bästa fall kan alltså en vitlök hjälpa till att lindra besvären.

Se mer om hur man gör i videoklippet här under, och glöm inte att dela detta fantastiska tips med dina vänner.

Lycka till!

Se hur man gör i klippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt