Plantera ett ägg i en kruka - det som händer 7 dagar senare är OTROLIGT!
Dela på Facebook

Bra jord betyder allt för en trädgårdsmästare som vill ha friska och glada växter. Men det finns tyvärr många kemikalier och dåliga lösningar för att få det att växa bättre. Men det finns faktiskt några enkla saker du kan göra för att öka näringsämnena och få en lyckad trädgård där det växer bra. Är du nyfiken på att lära dig mer? Du ska nu få se 6 sätt att göra jorden mer berikad med bättre och fler näringsämnen helt naturligt, och du aldrig kommer känna behovet av att köpa de dyra kemiska gödselmedlen.

När man ser hur det funkar och hur bra resultatet blir efter några dagar kan man inte låta bli att bli imponerad!

Ta ett vanligt äggskal och gräv ner i trädgården eller i en kruka.

Ta ett vanligt äggskal och gräv ner i trädgården eller i en kruka.

Det som händer några dagar senare är helt fantastiskt.

Det som händer några dagar senare är helt fantastiskt.

Lösningen för en blomstrande växt och en fin trädgård är att inkludera ett ägg. När du förbereder dina krukor med jord, lägg helt enkelt till ett rått ägg längst ner. Med tiden kommer ägget att sönderdelas och fungera som ett naturligt gödningsmedel för plantorna. Du kan också använda krossade äggskal som fungerar lika bra som hela ägget.

Äggskal har kalcium, kväve och fosforsyra som gör dem till ett perfekt verktyg för trädgårdsanvändning. Resultatet blir riktigt bra och man slipper köpa och använda dyra kemiska gödselmedlen.

Se mer hur det funkar i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt