Pojkarna mobbar pensionären till tårar. Men då ser dom vem som står BAKOM dem!
Dela på Facebook

Mobbning är tyvärr något som man ofta hör om. Har man själv blivit mobbad vet man vilket helvete det är, och det ska ingen behöva uppleva.
Många tror kanske att det främst är yngre människor som råkar ut för mobbning, men det kan lika gärna hända äldre vuxna människor på jobbet exempelvis.

En äldre kvinna som har råkat ut för mobbning är Karen Klein. Hon är 68 år och förlorade sin make för inte allt för länge sedan.

När hon en dag satt på bussen kom det fram fyra tonårskillar till henne som började mobba. Dom förolämpande henne och sa en massa fula saker.

Karen kände att hon inte orkade mer och bröt till slut ut i tårar.
Men plötsligt från ingenstans där på bussen, kom det en person som skulle rädda och hjälpa Karen.

Att pojkarna bara har mage att mobba Karen är för oss en gåta. Dom måste ha väldigt lite innanför pannbenet och deras föräldrar borde skämmas över hur dom uppfostrat sina barn.
Men ofta är det så att dom som mobbar gör det för att glömma sina egna patetiska liv och tillhörande problem. Och det slår nästan alltid tillbaka på dom som är elaka.

Så även i detta fallet. För när pojkarna stod på bussen och mobbade Karen så upptäcker dom att någon står bakom dom. Kort därefter skulle pojkarna få vad de förtjänade!

Se i videoklippet vad som hände och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt