Pojken blev grovt mobbad - då säger föräldrarna att han MÅSTE operera utseendet!
Dela på Facebook

Att bli mobbad är nog bland det värsta man kan bli utsatt för av andra människor. Det är väldigt vanligt förekommande i skolmiljön och tyvärr är det många som varje dag måste gå till skolan med en klump i magen. Man hade önskat att ingen hade behövt bli mobbad, och att alla människor kunde respektera varandra oavsett hur man ser ut. Men tyvärr så är verkligheten inte så idag.

En kille på 6-år som heter Gage Bergers blest grovt mobbad varje dag i skolan. Det är svårt att tänka sig hur hemskt det måste vara. Han fick stå ut med mobbning och kränkningar varje dag tills han en dag inte orkade med det längre. Anledningen till att han blev mobbad var främst då han hade ganska stora öron som dessutom pekade utåt.

Han föräldrar hade bara ett råd till sin son, han måste operera öronen och därmed lägga sig under kniven för att förändra sitt utseende. Hur han ser ut idag är verkligen chockerande!

Gage Bergers blev mobbad varje dag i skolan på grund av sina öron. Men en dag orkade han inte mer.

Gage Bergers blev mobbad varje dag i skolan på grund av sina öron. Men en dag orkade han inte mer.

Hans föräldrar såg därför till att han skulle operera öronen och därmed få ett mer ''vanligt'' utseende.

Hans föräldrar såg därför till att han skulle operera öronen och därmed få ett mer ''vanligt'' utseende.

Det är verkligen hemskt att bara för att man har ett par öron som sticker ut lite så måste man genomföra en operation för att passa in. Men detta var förmodligen det enda sättet och föräldrarnas förhoppning var nu att pojken inte skulle kunna mobbas för sina öron mer. När man får se hur 6-åringen ser ut efter operationen är det verkligen chockerande. Det är stor skillnad mot hur han såg ut tidigare.

Man kan verkligen hoppas att han inte blir mobbad något mer nu. Vi håller tummarna för dig Gage!

Se hur han ser ut idag i videoklippet här under, och glöm inte att dela artikeln med dina vänner.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt