Pojken föddes med sällsynt sjukdom, läkarna har aldrig sett ett ansikte som detta förut!
Dela på Facebook

Läkare i Magura, Bangladesh fick nyligen sitt livs chock när de föddes en pojke annorlunda alla nyfödda de hade sett förut.
Med en liten hopsjunken kropp och överdrivna rynkor, var barnet född med ett tillstånd som gör att han ser ut som en 80-årig man! Nu är hans historia viral och får mer medvetenhet till livshotande sjukdomar.

Inte ens läkare är 100% säkra på vad får honom att se så gammal ut, de tror att det är resultatet av progeria, en sällsynt sjukdom som bara drabbar en av fyra miljoner människor.

Progeria är en genetisk sjukdom där åldrande symtom visar sig vid en tidig ålder, och i denna lilla pojkens fall redan från födseln. De som är födda med progeria har normalt en kortare livslängd och avlider i mitten av tonåren till tjugoårsåldern.

Människor från samhället flockas nu runt hans hem för att få en skymt av det unika ansiktet och kropp – men vänta tills du ser vad barnets föräldrar har att säga om det senaste tillskottet till sin familj.

Pojken föddes också med ett tjockt lager av mörka hår på ryggen – och hans hud är mycket grov.

Även om man har sett många historier om föräldrar som överger sina barn, är denna pojkens familj glada över hans ankomst – och det är just det som gör hans berättelse så oväntat hjärtvärmande.

Pappa Biswajit och mamma Parul berättar att de har redan blivit välsignade med en dotter, som inte har progeria. De säger att de inte kunde vara lyckligare över deras familj på fyra personer.

I själva verket, kallar de honom för ett ”mirakel barn.”

Läkarna är övertygade om denna pojke kommer att klara sig okej, för nu.

Pappa Biswajit säger: ”Vi kan bara tacka Gud. Det finns ingen anledning att vara missnöjda över vår sons utseende. Vi kommer att acceptera honom som han är. Vi är så glada över att ha en pojke i vårt hem. ”

Biswajit och Parul har redan haft många besökare som stannat upp utanför deras hem i hopp om att få en skymt av pojken.

Trots att de flesta barn med progeria lever inte förbi 13 års ålder, tror familj att han kommer att växa upp glad, frisk och älskad villkorslöst.

Dela familjens otroliga historia med dina vänner på Facebook!Dela på Facebook