Pojken föds utan armar och ben! Men då säger hans mamma 8 ord som förändrar hans liv!
Dela på Facebook

Att födas utan defekter är något aldrig något man ska ta för givet. Det kan hända när man minst anar det. När Chris Koch föddes så var detta något han fick erfara. Men trots att han föddes utan armar och ben har han inte låtit någonting stoppat honom. Men det var 8 ord som hans mamma sa till honom när han var liten som ändrade hela hans sätt att tänka.

Idag arbetar Chris som bonde och att göra detta utan varken ben eller armar innebär att han måste arbeta hårdare än någon annan.

Man blir verkligen berörd när man ser hur fantastiskt underbar han är.

Tänk dig att leva ett helt liv utan armar och ben. Tänk på det nästa gång du klagar över något.

Tänk dig att leva ett helt liv utan armar och ben. Tänk på det nästa gång du klagar över något.

Orden hans mamma sa till honom som liten är verkligen något vi alla kan ta till oss.

Orden hans mamma sa till honom som liten är verkligen något vi alla kan ta till oss.

Att göra vardagliga saker som vi tar för givet kan vara enormt krävande för Chris som inte kan röra sig på samma sätt. Men trots att det är ett stort hinder i hans liv har han inte låtit det stoppa honom från att uppnå sina drömmar.

Trots Chris funktionsnedsättning har han jobbat på en gård i hela sitt liv. Detta är förmodligen något som många inte ens hade kunnat föreställa sig om dom var i samma situation.

När Chris berättar för oss om vad hans mamma sa till honom när han var liten, blir man direkt inspirerad. Alla människor kan lära sig av Chris historia. Man får inte glömma att när man stöter på en motgång hade det kunnat vara så mycket värre.

Se det känslosamma videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt