Pojken fick en chock när han lyfte upp toalocket och såg vad som låg där i
Dela på Facebook

Den vanligaste morgon rutinen för människor är att man går in på toaletten och kissar efter att man vaknat. Det var precis det Isac gjorde, precis som han alltid gjort, men just den här dagen skulle han få sig en rejäl chock när han lyfte på toalettsitsen.

I toaletten låg en skallerorm.

Hur hemskt det än låter så är det inte alls ovanligt att ormar tar sig ner i rör och kravlar sig upp ur toaletten...

Som tur var, var Isac McFadden inte ensam hemma så han ropade på sin mamma som kom till undsättning. Hon bad honom hämta en spade och med spaden lyckades hon döda ormen. Direkt efter ringde hon till Big Country Snake Removal i Texas, USA, som arbetar med att fånga ormar som tar sig in i människors hem. Hon var väldigt orolig för att det skulle finnas fler ormar i huset, och gissa om de skulle få sig en till överraskning.

Nathan Hawkins som arbetar för Big Country Snake Removal har jobbat med ormhantering i hela 20 år, vilket betyder att han lärt sig mycket om ormar och anade att denna skallerormen i toaletten inte var den enda som tagit sig in i huset.

- Det är som en intution. Om du gjort det här tillräckligt länge så förstår du ormar och vad de gör under olika delar av året. Skallerormar lever gärna i grupper under de kallare månaderna. De bor tillsammans i hålor då, säger han.

Kanske inte direkt vad man önskat höra i en sån här situation.

Nathan sökte därför igenom huset och började med källaren, och mycket riktigt, han fann 13 stycken skallerormar som hade kringlat ihop sig till en hög.

Men tro inte att det sluta där. När Nathan sökt igenom varje vrå i hela huset fann han totalt 24 stycken ormar som börjat bo in sig hos familjen.

För familjen, och även för oss, låter det fruktansvärt att ha 24 skalleromar runt om i hemmet men enligt Nathan som är orm-expert är det inte alls konstigt. Han menar att det är rätt normalt att man har ett stort antal ormar hos sig under vintrarna i Texas.

Han vill även tillägga att han inte dödar ormarna efter att de fångats.

- Jag håller ormarna vid liv, ormar som annars skulle fått en kula i sig. Han säger att han släpper ut dem i naturen eller skänker dem till skolor så de kan studera dem innan de släpper dem fria.
Han vill även påminna att om du ser en orm hemma, 'försök inte döda den, lämna den ifred och ring en expert'.

Vi hoppas verkligen att vi aldrig kommer att behöva ringa en orm-expert!Dela på Facebook