Polisen lyssnar på det gråtande parets situation - Vad de sedan gör är enastående
Dela på Facebook

Att följa nyheterna nu förtiden kan lätt göra en små deprimerad. Italien, som varit en stark nation i århundraden håller sakta men säkert på att förändras, liksom resten av Europa.
Det gamla paret, Michele och Jole bor tillsammans i Rom, där de båda vuxit upp och spenderat sina liv. Då de flesta släktingar redan avlidit och deras goda grannar samt yngre familjemedlemmar lämnat staden känner de sig otroligt ensamma. De spenderar dagarna med att kolla på nyheterna, något som gör dem ännu ledsnare.

En dag efter att de kollat på de dagliga kvällsnyheterna tog förtvivlan över.
Grannarna kunde höra gråt och skrik från deras lägenhet och var rädda för att något hade hänt, så de ringde polisen.

När polisen var på plats tog de sig en titt i lägenheten men de kunde inte finna något spår av något slags brott. När de satte sig ner för att prata med paret kom de fram att de precis kollat på nyheterna och blev väldigt upprörda av vad de hörde. När de sedan även berättade att de känner sig otroligt ensamma och inte har någon att prata med fanns det inget tvivel om hur poliserna hantera situationen.

Polismännen tog en titt i skafferiet och bestämde sig för att laga middag till dem. De spenderade ett par timmar tillsammans och de gamla paret fick äntligen lätta sitt hjärta, äta gott och skratta i gott sällskap.

Ibland är allt som krävs att man sätter sig ner och lyssnar när någon behöver prata. Se gärna videon nedanDela på Facebook