Prästerna nekas inträde på grund av deras klädsel - Trodde det var ett skämt
Dela på Facebook

Under lördagen bestämde sig en liten grupp präster i Wales att fira det andra biskopsdömet på två veckor. Robert James berättar att de tycker om att ta en öl på den lokala puben så det var ett självklart val att de skulle dit och fira, dock blev det inte riktigt som de tänkt sig.

Tillsammans gick de till baren, samtliga klädda i lång prästrock, då det är deras dagliga klädsel tänkte de inte mycket mer på det. Men när de kom fram sa dörrvakten till dem att det inte accepteras några svensexor eller maskerader inne i puben. Ena prästen berättar att dom trodde att dörrvakten skoja med dom, då det var en självklarhet för dem själva att de inte alls var maskeradklädda. Så de skratta lite lätt och gick in ändå, men väl framme vid bardisken kom vakten efter och sa 'Ledsen men det är vår policy'.

”Vi bara titta på varandra och kunde inte tro våra öron” säger Robert. Men prästerna hade inget annat val så de lämnade puben. Barens manager, Matt Morgan insåg dock att de visst var riktiga präster och följde efter dem ut. Han bad så hemskt mycket om ursäkt och bad dem följa med honom tillbaka där han även skulle bjuda samtliga präster på en öl.

När prästerna gick tillbaka in i baren och människorna där inne förstått vad som just hänt fick dom stående ovationer.
Ena prästen berättar att bar mannen skämdes så mycket för att de hade nekat dem att komma in men prästerna var väldigt förstående. De bjöd tillbaka mannen på en öl och det hela slutade med en mycket trevlig eftermiddag och en rolig historia att berätta!Dela på Facebook