Psykopat attackerade 2 flickor - Sättet 12 åringen agerar på räddar deras liv
Dela på Facebook

Vet du hur man bör agera i en kritisk situation, om du blir attackerad och måste försvara dig själv eller andra? Att hålla huvudet högt och tänka klart kan ibland vara den svåraste utmaningen.
Den 12 åriga flickan Maddie hamnade i en olycklig situation där hon var tvungen att rädda sig själv och sin syster från att bli en galen gärningsmans offer. Som tur var fanns det något i bakhuvudet som hjälpte henne igenom attacken.

Brandie Weiler var ute och körde en dag med sina två döttrar, Maddie 12 år och Mollie 7 år. Familjen var på väg till Bush Gardens i Virginia, USA, när de plötsligt fick vittna om en trafikolycka på vägen. Brandie körde genast åt sidan och sprang ut för att hjälpa de skadade människorna i bilen. Mannen som hade förorsakat olyckan sprang därifrån när han såg att kvinnan närmade sig.

Mannen, som ville fly från platsen såg att Brandie lämnat bilen öppen och såg sin chans, han hoppade in i bilen och började skrika åt flickorna att han måste åka iväg.
Den galne mannen hade dock ingen aning om att han precis satt sig i helt fel bil, det här skulle flickorna inte tillåta.

I flickornas familj finns det många starka män som arbetar som bland annat brandmän och poliser, då dessa män fått vara med om mycket har det alltid varit viktigt för dem att lära flickorna hur man ska agera i en kris situation.

Pappan berättar, ”Om någon försöker kidnappa dig eller skada dig, sparka, skrik, bit, slå, peta ut deras ögon, gör vad som behövs” och det var exakt det som for igenom Maddie's huvud när mannen plötsligt hamnat i deras bil.

- Det enda som jag kunde tänka på var 'han är ett psyko och måste ut ur vår bil' säger Maddie och fortsätter, ”Jag la i en växeln för bilens egna säkerhet och började skrika och slå honom så mycket jag kunde tills han gav upp”

Maddie fick lindriga skador men säger att hon var tvungen att göra vad som krävs för att rädda sin syster.

Vi blev riktigt imponerade av hur 12 åringen reagerade i denna situation, att hon klarade av att tänka klart i ett sånt kritiskt ögonblick blev räddningen för henne själv och lilla systern.
Se videon när familjen själva berättar om händelsenDela på Facebook