Räddningsteam hittar mamma som offrat livet för sin son vid husras
Dela på Facebook

När människan hamnar i fara reagerar kroppen instinktivt och utsöndrar stresshormon som t.ex. adrenalin. Ibland kan de leda till att människor får vad som liknar övermänskliga krafter, då både styrka och snabbhet kan öka drastiskt.

Det finns dock få saker som toppar instinkten hos en mamma när hennes barn är i fara. Modersinstinkten kan till och med ta över den egna överlevnadsinstinkten, för att se till att barnen överlever.

Detta hittade ett räddningsteam bevis på när de letade efter överlevare efter en jordbävning i Östasien.

Efter att ha grävt bland spillrorna av ett kollapsat hus hittade räddningsteamet en kvinna som låg i en skyddande position. Kvinnan var redan död, men när de fortsatte gräva upptäckte de något otroligt.

Under henne låg hennes son, som hon försökt skydda från raset, och till räddningsarbetarnas chock hade pojken fortfarande en puls. Trots att de hade varit begravna i nästan 24 timmar hade pojken på något mirakulöst sätt överlevt.

Men det var inte allt. Intill kvinnan hittade de en mobiltelefon med ett meddelande på skärmen. När en av räddningsarbetarna läste det rördes han till tårar:

”Om du överlever, glöm aldrig att jag älskar dig.”

Det finns ingen tvekan om att denna mamma gjorde allt i sin makt för att rädda sin son, och tack vare hennes skyddande position klarade han sig från husraset.

Nu har hennes uppoffring träffat miljontals människor i hjärtat, och vi tycker att det visar att en mammans kärlek till sitt barn kan övervinna alla odds!Dela på Facebook