Risken var uppenbar men hon kunde inte låta bli - Se vad som händer mitt under konserten
Dela på Facebook

15 000 människor var på plats i tisdags kväll när Miss Li spelade i Skellefteå. Trots att riksen var stor att något skulle gå snett kunde hon inte låta bli att hålla konsterten på en flotte.
Under fjärde låten ”Stupid Girl” måste Miss Li ha känt sig inspirerad, med höga klackar klättrade hon upp på pianot men han inte ställa sig upp förens hon trilla i älven med huvudet före.

- Man såg att det var på väg, hon trilla i vattnet så blev det helt tyst i publiken. Man hörde någon som sa ”nä?.. eller va?” Hennes blåsorkester släppte instrumenten från munnen, sprang upp o bara ”Shit, vars for hon?” säger en av åskådarna i publiken.

Miss Li lyckades kravla sig upp på bryggan igen och fick byta medhörningsapparat med gitarristen, sedan fortsatte konserten som att ingenting hade hänt!

”Vad gör man inte för 15 000 jublande och härliga människor. The show must go on” säger Miss Li.

Efter spelningen hoppade Miss Li i plurret igen, denna gången medvetet. Det körde sedan raka vägen till hotellet där bastun väntade!
”Hon körde en fruktansvärt bra konsert. Det här var den bästa spelningen på en flotte hittills” säger ett fan.Dela på Facebook