Robbie Williams sjunger låten ”Angels” för att hylla terroroffren – se när hela 50 000 personer sjunger med
Dela på Facebook

Det var för ca två veckor sedan som det tragiska terrordådet i Manchester ägde rum. Allt skedde under den storslagna konserten som Ariana Grande hade.

50 000 personer hade i Manchester och cricketarenan Emirates Old Trafford för att hylla offren.

Utöver Robbie Williams hade massor av framgångsrika artister varit på plats och sjöng under konserten som gick under namnet ”One Love Manchester”. Däribland Justin Bieber, Robbie Williams och Miley Cyrus.

Det var självaste Ariana Grande, som var initiativtagare till välgörenhetskonserten som såg till att hela konsertens intäkter gick till Röda Korsets fond ”We Love Manchester”, och enligt vad Aftonbladet skriver så har den kvinnliga artisten samlat in uppemot 22 miljoner svenska kronor. Hur vackert är inte det?!

Flera av de framträdandena som visades under kvällen har nu berört hela världen, men det framträdande som fått mest uppmärksamhet är just Robbie Williams när han fick sjunga sin klassiska låt ”Angels”.

Man kan nästan höra alla 50 000 personer i publiken sjunga med och det märks verkligen hur alla blir väldigt berörda av det fantastiska framträdandet.

I viden nedan får vi se hela låten framträdas och det är verkligen svårt att inte få gåshud på kroppen av det fantastiska framträdandet!

Se videon nedan:Dela på Facebook