Så här reagerar chefen efter att hans anställda trakasserat en kvinna på gatan
Dela på Facebook

Courtney Greatrex 22, var en morgon ute och gick när hon hamnade i en situation ingen kvinna någonsin vill hamna i.
Kl 7:30 på onsdags morgonen promenerade Courtney iväg till jobbet. När hon svängt ut på gatan i norra London hörde hon några män i bilen bakom vissla och skrika skällsord till henne. Hon vände sig om och fick se de tre männen som satt i en vit företagsbil.

Dessvärre lever vi i ett samhälle där man som tjej ofta hamnar i liknande situationer.
Courtney berättar att sexuella trakasserier är vanligt i London och det spelar ingen roll om klockan knappt är 8 på morgonen, det händer ändå.

Hon försökte stå upp för sig själv, vilket inte alltid är så enkelt när något sånt här händer. Hon sa till dem att sluta skrika åt henne och fick till svar att hon är en j-vla h--- vilket fick henne att börja gråta. En stund senare blev Courtney otroligt förbannad att sånt här sker på en daglig basis så hon tog en bild på bilen med företagsloggan på.
Det var dags att ge igen.

”Det var mycket trafik den morgonen så de körde riktigt sakta, jag kunde inte komma ifrån dem och jag kände mig fången. Jag tog en bild på deras bil och när jag korsade övergångstället kalla dom mig j-vla h--- och körde iväg. Det var hemskt, jag kunde inte sluta gråta.

Jag skakade samtidigt av ilska, klockan var 7:30 på morgonen och jag kan inte ens gå till jobbet i jeans och jacka utan att folk ska skrika åt mig”

Hon publicerade bilden på männen i bilen tillsammans med en text där hon förklarat vad hon precis varit med om. När hennes vänner och familjemedlemmar såg vad som hänt kontakta dem Aqua Roofing för att prata med chefen.

Courtney säger att hon även fick kontakt med chefen efter att hon postat inlägget på Facebook som berättade att de sparkat ena mannen samt håller på att utreda de andra två.

”Företaget säger att de aldrig hört om något liknande innan, men det kan också vara så att jag var den första som stod upp för mig själv och hade bevis.

Det var starkt gjort av Courtney som vägra acceptera att bli kränkt utan anledning och vi tycker även företaget hanterade situationen lysande. Hur skulle du reagerat?Dela på Facebook