Så här reagerar pappan när en okänd man sex chattar med hans dotter
Dela på Facebook

Vi lever i en tid då du kan hitta allt och komma i kontakt med i stort sett vem som helst genom internet. Som förälder har du ingen aning om vad ditt barn egentligen gör på webben. Ett flertal gånger har vi hört om bekymrade föräldrar vars tonåringar pratar och skickar lätt klädda bilder till, vilket det egentligen är, helt okända människor. Där ute kan du låtsas att vara precis vem som helst.

Det var just detta som hände en familj i Oklahoma, när pappan fick reda på att hans 15 åriga dotter hade kontakt med en okänd man som sex chatta med dottern och uppmuntra om att ses fick han nog.

Pappan ladda ner appen ”Family Time” på datorn vilket gör det möjligt att se exakt vad dottern gjorde på internet. Telefonsamtal, meddelanden, bilder osv vart genast tillgängligt för den oroande föräldern, och tur var det.

När pappan fick reda på att hans dotter hade kontakt med den okända mannen kontaktade han genast polisen med ett löfte att han skulle hitta honom åt dem.
Han kontaktade mannen men låtsades att det var dottern, han bad honom komma över för att ha sex och precis som pappan trodde så tog det inte lång stund tills han kom förbi.

- Han hade planerat allting med henne. Han var redo och det var vi med, säger pappan till KOCO 5 News.

De satte upp ett tält på baksidan av huset med hjälp av 2 andra män i familjen och vänta på att mannen skulle dyka upp.

Men det blev inte riktigt som pedofilen trott, när han öppnade upp tältet hoppade tre män på honom,

- När han kom och precis skulle gå in i tältet hoppade mitt syskonbarn på honom varpå min kusin kom efter och efter det kom jag med repen berättar pappan.
De band fast hans händer och fötter och höll kvar honom tills polisen var på plats och bad dem skynda sig innan det blev våldsamt (från familjens sida).

- Jag var tvungen att göra vad som är rätt som förälder.

En anmälan gjordes på 33 åringen och dottern som var helt ovetandes om vad som just hänt skulle också snart lära sig en läxa.
Polisen berätta att han helst inte vill att man tar lagen i egna händer men han förstår ändå situationen och säger,
”Som förälder klandrar jag honom inte, det är din rätt att skydda dina barn.”

Hur hade du reagerat om du fick reda på att ditt barn chattar och skickar lätt klädda bilder till någon okänd person? Vi kan mycket väl förstå att man som orolig förälder gör allt som krävs för att sätta dit en eventuell pedofil. Se videon nedan och dela gärna med dina vänner.Dela på Facebook