Så här ser alla Bond-brudarna ut idag. Nummer 4 är helt otrolig!
Dela på Facebook

Vi är många som tycker om att titta på James Bond. Trots att han alltid är i knipa lyckas han överleva och slå alla sina fiender. Det är något speciellt att titta på Bond eftersom filmerna har hängt med så länge. Vi alla har vår favoritfilm och favoritskådespelare, men oavsett så är det alltid hög kvalitet när man tittar på agent 007. I alla filmer genom åren har det ju varit en och annan Bond-brud som har spelat med. Eftersom det nu var ett antal år sedan dom tidigaste filmerna spelades in har tjejerna hunnit bli ganska gamla. Vilket betyder att deras utseende också har förändrats.

Men hur ser egentligen Bond-brudarna ut idag? Jo, nu ska du få svaret. Vi har nämligen hittat bilder på hur dom ser ut idag jämfört med när dom hängde med agent 007.

Ursula Andress

Ursula Andress

Kara Milovy.

Kara Milovy.

Denise Richards.

Denise Richards.

Sylvia Trench.

Sylvia Trench.

Britt Ekland.

Britt Ekland.

Som du själv ser är det ganska stor skillnad på vissa från när dom var med i Bond. Men visst finns det likheter som gör att man känner igen en del av dom? Eftersom det finns många Bond-filmer har vi säkert alla en favorit brud som man själv tycker extra mycket om. Du kan därför se resten av alla skådespelare i videoklippet, och se hur dom ser ut idag. Du kommer garanterat bli chockad över vissa.

Den senaste Bond-skådespelaren Daniel Craig har sagt att han kommer återvända som Bond inom något år. Vi ser med spänning fram emot att se den filmen. Vilken är din favoritskådespelare i Bond?

Dela detta med någon du känner som tycker om att se Bond.

Se skådespelarna i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt