Sara chockar sina följare när hon postar fitness bilder, så här har du aldrig sett dem innan!
Dela på Facebook

Sara Puhto är en 20 årig finsk bloggare som på senare år även blivit riktigt populär genom sociala medier, så som instagram och youtube. Den finska bloggerskan brinner för en hälsosam livsstil och postar gärna bilder på kost och träning. Men det är något som får Sara att sticka ut ur mängden.

Sara Puhto är inte bara en av alla andra instagramare som lägger upp selfies och bilder på sin putande rumpa, hon har tagit det hela ett steg längre!

Sociala medier har blivit en viktig del i mångas liv, vare sig det handlar om att hålla kontakten med vänner eller för att fiska åt sig så många likes som möjligt.
Sara blev riktigt trött på att det bara visades upp en falsk yta, retuscherade och filtrerade bilder så hon tog saken i egna händer.

Genom att lägga upp två stycken bilder som är tagna med endast några sekunders mellan rum, men från olika vinklar, vill hon försöka få fram budskapet att du inte ska falla för alla dessa filtrerade pose bilder som bokstavligen svämmar över internet just nu.

saggysara som hon heter på instagram postade för en tid sedan bilden ovan som fick över 13 500 likes.

" Om jag hade sett bilden till vänster för ett år sedan hade jag genast tänkt negativt om min egna kropp, att allt slit på gymmet inte lönat sig, att om någon hade tittat på mig så skulle dom aldrig kunna tro att jag har tränat i över 2 år. Jag gjorde inte tillräckligt.
Men saken är att alla kroppar ser annorlunda ut. Ingens rumpa är rund och ser ut som en persika från varje vinkel. Ingens kropp ser likadan ut från olika vinklar."

Brukar du också ha dagar då du känner dig uppsvälld, det känns som att du gått upp ett par kilo över natten? Så känner vi alla i emellanåt.

Vi håller med Sara Puhto som menar att alla har en dålig dag någon gång ibland men var inte för hård mot dig själv.

"Har du också dagar då du bara känner dig dålig och jämför dig med andra? Jag är rätt säker på att alla har en dålig kropp- image- dag ibland. Imorse när jag vaknade och kollade mig i spegeln tyckte jag att jag såg pluffsig ut. Vanligtvis skulle jag köra på som vanligt och säkert posta en bild som den till vänster och skriva att jag känner mig pluffsig idag när sanningen är att bilden till höger egentligen visar att jag är uppsvälld. (inget posande, bara avslappnad) Så jag tänkte att jag skulle vara brutalt ärlig och visa er mitt riktiga fluff".

Att scrolla igenom "fitness bilder" på instagram behöver inte längre vara ångestfyllt när du nu känner till det hemliga posandet bakom!Dela på Facebook