Se det lilla barnet uppleva sin första jul, reaktionerna är oslagbara
Dela på Facebook

Affärerna börjar sakta med säkert sätta upp sina juldekorationer. Det känns stämningsfullt för de flesta med julkranar och lyktor och julmusik. Men den här lilla pojken som firar sin första jul har tagit det ett steg längre en stämningsfullt, han är i någon slags behaglig julchock.

Han var med sin mamma på en shoppingtur i den amerikanska butikskedjan Costco. Och när det kom till julavdelning så är det nästan så blir pojken helt salig, han kan inte få nog av färgerna och ljusen. Och turligt nog för oss så fångade mamman det här med sin kamera så vi också kan få ta del av pojkens julglädje.

Barn gillar de färgar som deras ögon kan se bäst, det här är på grund av evolutionen bland annat grönt och rött, enligt Parents Magazine. Både rött och grönt är såklart två färger som är väldigt förknippade med julen, vilket gör att den här pojken säkerligen hade massor av intryck. Lägg där till blinkade ljus och såklart jultomten, som pojken får syn på i slutet av filmen, då vet han inte längre vad han ska göra av sig själv. Se själv barnets första möte med julen i videon här nedan.

Och dela klippet om du också älskar julen!Dela på Facebook