Se videon när styvmamman får sonen att brista ut i tårar mitt under cermonin
Dela på Facebook

Förra veckan hölls bröllopsceremonin för marin soldaten Joshua Newville och Emily Leehan i New York. Under ceremonin hände något som fick Joshua's son – Emilys styvson att bli så rörd att han brast ut i tårar.

När det var dags för Emily att läsa upp sina löften var det inte bara till maken Joshua hon talade. Hon hade även skrivit löften tills hans 4 årige son Gage som blev riktigt känslosam när han hörde de fina orden hon skrivit just för honom. Under talet brister Gage ut i tårar och kramar om både sin pappa och styvmamma.

- Jag har inte givit dig livet som gåva men livet gav mig gåvan som är du.

Emily berättar, ”Jag kände att det var lika viktigt att läsa upp mina löften för både Joshua och hans son. Det är fint att visa hur en styvfamilj kan leva tillsammans och göra det till något positivt för barnet.” Efter bröllopet berättar marin soldaten Joshua att hans son kommer att bo tillsammans med honom och hans fru i New Jersey men påpekar även att Gage har en super bra biologisk mamma som bor i Virginia.

Se det rörande ögonblicket när Emily vänder sig mot Gage för att läsa upp sina löften, visst är det vackert?Dela på Facebook