Sminkningarna som förbluffar oss - Vi kan lova dig att du aldrig sett något liknande
Dela på Facebook

Något som är bra med sociala medier som exempelvis Instagram är att man på nolltid kan visa upp sina skickligheter så som konst, bilder och sminkningar. Glöm allt vad contouring heter, nu ska vi visa dig något som fick oss att ramla baklänges av förundran!

Saida Mickeviciute må bara vara 19 år men vi kan lova dig att hennes sminkningar är bättre än någon annan make-up artist du någonsin sett.

Saida kommer from Litauen men bor förtillfället i London där hon arbetar som en kameleont.. vi menar artist! Hon publicerar sina sminkningar på sitt Instagramkonto där hon i skrivande stund har över 400 000 följare. Hon har aldrig använt sig av photoshop utan allt som krävs är smink och en hög dos tålamod!

En till två timmar är vad det tar för Saida att förvandla sig själv till skräckliknande varelser. Hon säger att hon får sin inspiration från skräckfilmer eller hennes favorit producent Tim Burton.
Den självlärda make-up artisten berättar ”Jag påbörjade allt innan Halloween 2015 och har helt enkelt fortsatt sedan de. Det tar mig vanligtvis en till två timmar att bli klar med en sminkning”.

Hur grym hade det inte varit att bli sminkad av Saida inför en Halloween fest? Ta dig en titt på bilderna nedan.

Vilken av dessa sminkningar hade du valt? Själva kan vi inte bestämma oss för vilken som är läskigast..Dela på Facebook