Snarkar din partner? Då är denna smarta kudde helt perfekt för dig!
Dela på Facebook

Har du en partner som snarkar? Då vet du säkert hur det känns att vara vaken mitt i natten på grund av att man inte kan sova.
Samtidigt är det jobbigt eftersom man gärna vill sova tillsammans med sin livskamrat. Att ha skilda sovrum är inte speciellt roligt vilket gör att man ändå
offrar sig och försöker lite till.

Snarkningar är dessutom en av dom största orsakerna till att par separerar. Därför är det väldigt viktigt att man får bukt på problemet snabbt så det inte hinner gå för långt.

Men nu finns faktiskt en kudde som kan rädda hela relationen. Den hjälper personen som snarkar och du kommer häpna över hur bra den är!

Kudden är utvecklad av företaget ZEEQ och dom har gjort så man kopplar en app i telefonen till kudden. På så sätt kan man få kontroll över snarkningen genom deras smarta system.

Detta kan helt klart vara värt att prova om man har problem med snarkning. Men man ska också komma ihåg att man kan minska snarkning genom att man ändrar sina kostvanor.
Exempelvis ska man aldrig röka eller äta en tung måltid innan läggdags, då detta är något som kan göra att man snarkar ännu mer.

Titta på videoklippet här nedan som visar hur kudden fungerar.

Glöm inte att tagga någon som du tycker borde prova denna.

Dela gärna artikeln med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt