Spermadonatorn gjorde henne gravid - se vad som hände när de träffas 2 år senare!
Dela på Facebook

Aminah har hela sitt liv haft en enda dröm: att få barn. Men hon lider av en genetisk sjukdom, och det är 25 % sannolikhet att hennes barn kommer ärva hennes sjukdom och dö.

Aminah, som kommer från Australien, har redan redan fött två söner med två olika män - båda dog inom ett drygt år efter födseln. Då visste hon inte att hon led av en genetisk sjukdom, och läkarna hade inte gett henne någon diagnos.

Efter att hon förlorat det första barnet, Marlon, efter fyra månader, gick hennes äktenskap i sär. Aminah träffade dock en ny man och födde sin andra son, Louis.

Louis levde tyvärr inte länge. Bara 14 månader gammal dog även han. Det visade sig att de bägge barnen hade haft myotubulär myopati, en sällsynt muskelsjukdom. Sjukdomen nedärvs via X-kromosomen, och det är alltså mamman som för över sjukdomen.

Det nya förhållandet blev inte heller långvarigt, och Aminah började tvivla på om hon någonsin skulle kunna få ett barn, hennes högsta dröm. Till slut blev hon desperat och valde att gå till en spermabank.

Det gick som hon hoppades, och hon födde en dotter vid namn Leila. Efter ett par år bestämde Aminah sig för att söka upp donatorn som var fader till hennes barn.

Från spermabanken fick hon tag i donatorns mejladress, det visade sig att han hette Scott Andersen och var intresserad av att tråffa Aminah och deras barn. Det första mötet gick strålande, och de bestämde sig för att träffas igen.

Efter att ha träffats flera gånger blev de kära i varandra, och efter två år gifte de sig!

Det är nog inte många gånger i historien som föräldrar till ett barn träffas forst EFTER att barnet fötts - och sedan gifter sig! Dela denna otroliga historia!Dela på Facebook