Städerskan ska städa hotellrummet. Det hon hittar under täcket får henne att brista ut i tårar!
Dela på Facebook

Städerskan var på jobbet som vilken dag som helst när hon till sin förvåning hittade något väldigt speciellt instoppat under lakanen i hotellrummet. Hon blev minst sagt chockad! Josh och Kyle från Give Back Films bestämde sig för att att göra någons dag, och valde städerskan på detta hotell. Det började när hon först fick jobbet. Hotellets städerskachef hade precis slutat och chefen bestämde sig för att låta henne få en chans när hon kom in och frågade efter ett jobb, något som han inte skulle få ångra. Han var mycket imponerad av hennes engagemang. Hon tog egna initiativ, organiserade och förbluffade honom med sin effektivitet och arbetsvilja.

“Vi tänkte ge henne en chans. Hon hade inga pengar, bara en liten summa kontanter kvar. Så det blev bra för båda parter till slut. Hon har gjort ett bra jobb – ett fantastiskt jobb,” säger chefen om städerskans insats.

Josh och Kyle kände att hon kunde behöva lite extra uppskattning, och lämnade därför en stor överraskning i sängen. Titta på videon nedan för att se överraskning.

Klicka här under för att se videonDela på Facebook