Strax innan bröllopet känner bruden hur det rör sig i håret – då hittar läkaren det ofattbara!
Dela på Facebook

När man ska gifta sig vill man att allt ska fungera och rulla på som det ska. Det sista man önskar är någon obehaglig överraskning. När man gifter sig är det ju ofta något som kostar både mycket pengar och tid. Så därför kan man förstå att allt ska vara perfekt.

En person som verkligen fick uppleva något helt galet på sin bröllopsdag var Kelly. Hon hade gjort sig fin och var helt klar för att åka till kyrkan och gifta sig med sin sambo.
Det hon inte hade en aning om var att hon några minuter senare skulle befinna sig på ett sjukhus och göra en väldigt speciell upptäkt.

Kelly började ha konstiga beteenden för sig och omgivningen trodde att hon var nervös Kellys mamma trodde att det var ångest och hallucinationer. Kanske var det bröllops nervositeten?
Dom bestämde sig för att åka till doktorn för att kolla upp det innan hon genomförde något bröllop.

Dr. Panacek undersökte Kelly och han trodde inte alls att det var något psykiskt problem. Han tittade på Kellys huvud och såg att där fanns flera larver ur ett sår hon hade.
Detta var förklaringen till att hon känt sig så konstig och inte riktigt varit 100% som vanligt.

Såret hade hon fått av ett myggbett på hennes möhippa i Costa Rica. Hon täckte sårskorpan med vaselin som täckte såret och larverna lade sina ägg ovanpå myggbettet. Äggen kläcktes på hennes bröllopsdag vilket förklarar att hon hade larver i håret.

I klippet nedan kan du se när man hittar larverna i Kellys hår och hennes reaktion. Det är verkligen inget man hade velat uppleva själv.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner - det vill dom garanterat inte missa!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt