Svartsjuk pojkvän ber bar personalen att spionera på hans flickvän – Det här får han till svar
Dela på Facebook

Svartsjuka är i de flesta fall rent skadligt i en relation. Att känna sig svartsjuk, varpå man inte alls litar på sin partner är inte kärlek utan rädsla, som kan få förfärliga konsekvenser. Man föreställer sig alltid det värsta tänkbara vilket leder till ett osunt förhållande.
Den som istället är tillsammans med en svartsjuk person vet hur illa det kan gå. Du kan aldrig slappna av utan är alltid rädd för bråket som man vet kommer och man låter därför svartsjukan styra ens liv.

En svartsjuk kille i Newcastle, England trodde att han kunde spionera på sin flickvän men istället vände sig det hela emot honom.
Hans flickvän skulle under helgen iväg till en bar där en möhippa skulle hållas för hennes vän. Då han vanligtvis höll koll på vad hon gjorde och vilka hon träffade blev det lite komplicerat för honom då inga killar är välkomna på möhippor. Han bestämde sig därför att kontakta baren där han bad dem om hjälp med att spionera på sin tjej, han erbjöd sig även att betala för det.

Han skrev till baren i ett facebook meddelande ” Hej, min flickvän ska iväg på en möhippa den här helgen på Filthy's. Jag undrar om det finns möjlighet att betala någon i personalen för att hålla ett öga på henne och se till att det inte finns några män vid deras bord. Men jag vill inte att personalen ska låta gruppen veta att de är iakttagna”
Jisses vilken skrämmande pojkvän..

Som tur är var personalen mer human är så och tyckte att det var så sjuk att de postade hans meddelande på sin facebook sida med svaret

”Om det finns någon annan som tänkt att erbjuda pengar för att stalka deras partner.. vi är en bar, inte privat detektiver / professionellt perversa.
Å andra sidan kan vi lägga till en sista touch för det reserverade platserna som personliga kort och bubbel vid ankomst! :)”

Man kan ju hoppas att pojkvännen insett att han gått för långt och att han lät sin flickvän gå ut och njuta av en kväll med sina vänner.Dela på Facebook