Tappa vikt snabbt: 1 kilo på en dag med denna citrondiet!
Dela på Facebook

Att gå ner mycket i vikt är ofta något som tar flera månader, kanske till och med år. Det alla vill kunna göra är att tappa vikt snabbt, för vem orkar egentligen vänta. Man vill ju ha förändringen här och nu. Men detta har vara väldigt svårt, fram tills nu. Du ska nu få lära dig hur du kan tappa vikt på bara några få dagar. Men hur är detta möjligt kanske du tänker? Jo, genom att äta citroner så kommer du att kunna nå ditt mål.

Citroner är känt för att kunna hjälpa till att bränna fett riktigt ordentligt. Kanske mycket mer än någon annan ingrediens. Gör du bara detta på rätt sätt så kan du räkna med att tappa 1 kilo på bara en dag.

Det finns inte mycket som är så effektivt som detta, och man förstår att allt fler människor börjar prova detta eftersom resultaten verkligen är fantastiska.

Citroner är nog bland det mest effektiva när det gäller att bränna fett.

Citroner är nog bland det mest effektiva när det gäller att bränna fett.

Denna goda citrondiet är verkligen något för dig som vill tappa vikt snabbt - för vem orkar vänta flera veckor egentligen?

Denna goda citrondiet är verkligen något för dig som vill tappa vikt snabbt - för vem orkar vänta flera veckor egentligen?

Denna diet har använts av Beyoncé’ och den var så effektiv att hon gick ner 38 kilo efter sin graviditet. Det säger en hel del om hur bra denna är. Förutom att citronerna hjälper dig att bränna fett så rengör den också insidan av kroppen vilket gör att du kommer känna dig mycket mer välmående.

Det här behöver du:

1 liter vatten
Juice av 6 citroner
Lite honung
Isbitar
10 myntablad

Så här gör man:

Värm vattnet, men se till att det inte kokar eller blir mer än 60 grader. Släng ner alla ingredienserna. Ställ sedan blandningen i kylskåpet.

Drick ett glas till frukost, och drick därefter två glas innan varje måltid under din dag.

Dela ”Beyoncé’s Diet” med dina vänner, så dom också kan prova!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt