Tjuvarnas senaste sätt för att stjäla din pin-kod kommer chocka dig. Detta är HEMSKT!
Dela på Facebook

Tjuvarna slutar aldrig med att komma på nya sätt för att försöka lura oss. Den ena sättet är ofta smartare än det andra, men frågan är om inte det smartaste sättet just nu har börjat sprida sig. Deras nya metod som tyvärr fungerar väldigt bra handlar om att dom stjäl pin-koden till ditt bankomatkort genom att använda en iPhone och en infraröd kamera.

Genom att dom bara använder några vanliga föremål som alla har tillgång till och inte väcker någon uppmärksamhet, så kan dom få read på koden till ditt kort. Det dom sedan bara behöver göra är att helt enkelt ta kortet ifrån dig. Detta kan dom göra på en rad olika sätt men risken är stor att dom gör det när dom väl vet koden.

När man ser hur det fungerar i verkligheten i videoklippet här nedan blir man direkt chockad. Men det är även bra att vi får reda på hur man ska skydda sig.

Tjuvarnas nya sätt att komma över din pinkod är verkligen chockerande. Allt händer utan att du ens märker det.

Tjuvarnas nya sätt att komma över din pinkod är verkligen chockerande. Allt händer utan att du ens märker det.

Men det finns ett sätt du enkelt kan skydda dig på. Detta borde alla lära sig!

Men det finns ett sätt du enkelt kan skydda dig på. Detta borde alla lära sig!

Alla vet ju sedan tidigare att man ska vara försiktig med sitt bankkort, men att det just nu är så här lätt att stjäla min pin-kod hade jag ingen aning om! Det är verkligen skrämmande när man ser hur lite tjuvarna behöver arbeta för att komma över sin personliga kod. I videoklippet här under ser du hur allting egentligen går till, men du får också lära dig hur du kan skydda dig från den här typen av bedrägerier. Det var verkligen tur att man såg detta vilket nu kommer göra att man minskar risken för att bli utsatt.

DELA denna viktiga information med dina vänner så dom inte drabbas!

Se allting i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt