Tonåringarna mobbar den lilla pojken i parken. Då ger mannen dom en ordentlig läxa!
Dela på Facebook

Även om det nu är 2018, och man tycker att mobbning borde ha upphört så förekommer det tyvärr fortfarande. Dom som mobbar gör ofta detta eftersom deras egna liv är så dåliga eller för att dom har idioter till föräldrar som inte kan lära sina barn hur man beter sig som folk.

Man kan bara hoppas att mobbningen minskar för varje dag som går, och att skolorna gör ett bättre arbete vilket i slutändan kan leda till att ingen råkar illa ut.

Du ska nu få se något som har väckt stor uppmärksamhet världen över. 3 stycken tonåringar mobbar en liten pojken i parken. En man som sitter på en bänk i närheten ser allting och bestämmer sig direkt för att agera. Han ger mobbarna därefter en ordentlig läxa!

Dom 3 stora killarna gick runt om mobbad en pojke som var mycket mindre. Hur fegt är inte detta?

Dom 3 stora killarna gick runt om mobbad en pojke som var mycket mindre. Hur fegt är inte detta?

Även om detta är ett socialt experiment, så visar det hur viktigt det är att alltid säga ifrån när man ser något oacceptabelt. Den som ligger bakom experimentet heter Matthew Bandeira. Och han bestämde sig efter att ha hört om hur många barn i hans område som mobbades, att göra detta test och se hur saker och ting stod till.

Det är verkligen chockerande att se vad som händer i klippet här under. Glöm inte att DELA detta med dina vänner så dom också får se det.

Se klippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt