Tonåringarna stoppade gråtande bebis i kylskåpet – Lade upp videon på snapchat
Dela på Facebook

Det var under förra veckan som den nyblivna mamman fick besök av sitt syskonbarn och hennes kompis. Mamman frågade om det gick bra för dem att vakta den 8 månaders bebisen medan hon gick iväg och duschade, hon lovade att inte vara borta mer än 30 minuter.

Flickorna gick gladeligen med på att vakta barnet, men vad de sedan gjorde mot bebisen är oförlåtligt.

- Jag blev traumatiserad. Mina ögon höll på att tränga ur sina hålor, berättar mamman när polisen kontaktade henne och visade snapchat videon – som hon inte hade någon aning om existerade.

Två minderåriga tonårsflickor greps i måndags i Massachusetts, USA, inga namn har angivits på grund av deras ålder. Flickona åtalas för ett flertal brott efter att de lagt upp en video på snapchat som genast spred sig till polisen som var på plats innan bebisens mamma ens fattat vad som hänt.

I videon kan man se hur en av flickorna håller i den gråtande bebisen, öppnar kylskåpet och lägger in henne där. Hon stänger sedan kylskåps dörren och de både flickorna börjar skratta. Man kan höra bebisens skrik inifrån kylskåpet och tillslut öppnar de och plockar ut henne.

Mamman säger att hon litade på att tonåringarna skulle ta hand om bebisen medans hon gick iväg för att duscha.
- Jag kan inte förstå hur de kunde göra så här. Jag viste inte om någonting och de sa inget till mig. Jag blev väldigt arg på dem, säger hon till WBZ-TV.

Mamman berättar att flickorna kom på en trovärdig historia om att de bara sträckt sin in i kylskåpet för att ta ut en flaska för att få barnet att sluta gråta, men snapchat videon visar något helt annat.
Mamman säger att hon inte tror att det var deras avsikt att skada bebsien men hon tilläger även att hon aldrig mer kommer låta syskonbarnet få vara ensam med bebisen igen.

I tisdags skickades flickorna till en domstol för minderåriga, händelsen utreds av socialtjänsten samt den lokala polisstationen.

Flickorna har nu åtalats för att ha utsatt ett barn i fara, övergrepp och angrepp med farligt vapen - ”Ett kylskåp är ett farligt vapen mot en 8 månaders bebis”, säger en talesperson för åklagarkammaren.Dela på Facebook