Tryck på DENNA punkt i 60 sekunder - din kropp kommer tacka dig!
Dela på Facebook

Att få en riktigt skön och behaglig massage kan göra underverk för kroppen, speciellt om man har ont eller har överansträngt sig. Men att gå och få massage varje gång man har ont kan både vara dyrt och tidskrävande. Men visste du att det faktiskt finns ett sätt där du kan uppnå samma resultat som en lång massage, men endast genom att du trycker i 60 sekunder på en speciell punkt på kroppen?

Du har säkert med stor sannolikhet hört talas om akupressur tidigare. Det är något man har använt i tusentals år och det kommer från Kina. Det är nästan som akupunktur men man använder tryckmassage istället för nålar för att stimulera kroppens medianpunkter.

När man själv provar att trycka i 60 sekunder på denna punkten så blir man verkligen imponerad. Tänk att det funkar så bra!

Om du använder dig av akupressur kan du återställa kroppen och lindra smärtan.

Om du använder dig av akupressur kan du återställa kroppen och lindra smärtan.

Det finns en anledning till varför man har använt sig av detta i flera tusen år.

Det finns en anledning till varför man har använt sig av detta i flera tusen år.

När du gör akupressur på detta sätt som du snart ska få lära dig, så stimulerar du kroppens meridianpunkter. Du kan enkelt lindra stela axlar och förebygga huvudvärk. Det finns verkligen många hälsofördelar med denna metoden och man kan ha mycket användning för det om man gör på rätt sätt.

Se exakt vart på kroppen du ska trycka i videoklippet här under. Och dela detta med dina vänner så dom också slipper att ha ont.

Se hur man gör här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt