Tryck på dina tår och få reda på om du har hjärtproblem eller inte! Häftigt!
Dela på Facebook

Just hjärtat är en väldigt viktigt funktion som gör att hela kroppen fungerar. Därför är det alltid viktigt att man tar han om sin kropp så hjärtat är friskt och kan fortsätta göra ett bra jobb.
Men ibland kan man undra hur sitt eget hjärta egentligen mår. Fungerar det bra eller har man något problem med det? Nu finns det ett enkelt och smart trick du själv kan göra för att se hur ditt hjärta egentligen mår.

Genom att göra detta får man reda på om hjärtat är friskt eller inte. Du kan därmed förhindra en hjärtattack vilket kan vara livsavgörande. Det är därför väldigt bra att prova detta trick på sig själv för att ta reda på sanningen. Allt du behöver göra är att trycka längst fram på dina tår.

När man ser hur man gör kan man inte bli annat än imponerad. Tänk att detta snabba och smidiga trick kan avslöja hur hjärtat mår! Alla borde prova detta där hemma...

Hur mår ditt hjärta egentligen? Med ett enkelt och snabbt knep som du själv gör hemma kan du få svaret.

Hur mår ditt hjärta egentligen? Med ett enkelt och snabbt knep som du själv gör hemma kan du få svaret.

När man ser hur enkelt och bra det fungerar så önskar man att någon hade berättat detta mycket tidigare!

När man ser hur enkelt och bra det fungerar så önskar man att någon hade berättat detta mycket tidigare!

Men hur gör man då? Jo, först och främst måste du sitta på golvet. Dina ben ska vara utsträckta och tårna ska peka upp. Försök sedan att nå och röra tårna med dina händer. Om du är tillräckligt flexibel för att röra vid dem, innebär det att ditt hjärta är friskt och välmående. Kan du inte röra dom kan det vara en god idé att kolla upp det, men det gäller att man gör denna övning helt rätt för att få fram exakt resultat.

Denna studie genomfördes i USA (Norra Texas) där 526 deltagare i åldern 20 till 83 fick prova. Man fick där fram ett resultat som kunde visa hur deras hjärta egentligen mådde.

Se mer om hur du gör i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta test med dina vänner.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt