Tvååringen är redan en alkoholist - kan dricka en öl på 5 sekunder!
Dela på Facebook

Ibland kan bli riktigt förbannad när man hör om hemska nyheter från runt om i världen. När man redan tror att man har hört det värsta så kommer det snart något ännu märkligare.
Men vi skiljer ju oss väldigt mycket i vårt sätt att vara beroende på vart man växer upp. Alla föräldrar har ju olika sätt att uppfostra sina barn på. Men ibland kan man inte förstå hur en del föräldrar kan ta så lite ansvar och inte göra sitt bästa för att deras barn ska få det bra.

En pojke i Kina som inte är mer än några år har redan fått smaka alkohol trots att alla vet att barn ALDRIG ska dricka alkohol. Hur tänker hans föräldrar kan man fråga sig?
Och hur får dom ens behålla vårdnaden av sitt barn när man beter sig så här?

Hans föräldrar har bytt ut mjölken mot vin, och han kan vissa dagar dricka två hela flaskor.

Myndigheterna i Kina håller nu på att behandla ärendet och många runt om i världen hoppas att dom ska hjälpa pojken att sluta dricka alkohol. Pojken ska ha druckit sitt första glas vin redan när han var 10 månader gammal, och sin första öl vid 1 års ålder.

Pojken har även lärt sig att dricka en hel flaska öl på bara några sekunder, detta enligt Dailymail.

Du kan se mer om pojken i videoklippet här under och höra varför hans föräldrar inte har något emot att han dricker alkohol.

Dela detta med dina vänner och se vad dom säger!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt