Tvättmaskinen gör dig sjuk - så HÄR får du bort dom osynliga bakterierna!
Dela på Facebook

Tvättmaskinen är en fantastisk uppfinning. Tänk att man förr i tiden var tvungen att tvätta allt för hand i en balja eller nere vid en sjö. Det är verkligen uppfinningar som tvättmaskinen som förenklar våra liv och gör att vi kan ägna tid åt andra saker. Men det är inte allt som är bra med nya produkter heller.

Visste du att tvättmaskinen kan innehålla smuts och bakterier som i värsta fall kan göra dig sjuk? Men det finns en enkel lösning på problemet som du kan göra och därmed förhindra att du drabbas av något otrevligt.

Egentligen är det inte så konstigt, tänk vad mycket skit och smuts som åker runt och fastnar i maskinen som kommer från våra kläder. Även om mycket bakterier försvinner i tvätten så är det långt ifrån allt som gör det. Men nu ska du få lära dig hur man blir av med det på ett enkelt och smidigt sätt.

Tvättmaskinen kan i värsta fall göra dig sjuk. Men nu ska du få lära dig hur man rengör du den på bästa sätt.

Tvättmaskinen kan i värsta fall göra dig sjuk. Men nu ska du få lära dig hur man rengör du den på bästa sätt.

Även om mycket bakterier försvinner i tvätten så stannar en del kvar...

Även om mycket bakterier försvinner i tvätten så stannar en del kvar...

Jag själv minns inte ens att jag har rengjort tvättmaskinen en enda gång. Och det är jag förmodligen inte ensam om. Faktum är att det är vanligare att man inte gör det än dom som faktiskt gör det. Men man tänker nog direkt att det låter som om det är krångligt och svårt, men det är det inte alls.

Du ska nu få lära dig hur man gör, och även om det kan kännas lika tråkigt att göra själv så tänk på hur bra det är att du får bort alla bakterier. För vem vill egentligen ha en smutsig tvättmaskin? Inte så trevligt, eller hur?

Se hur man gör i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Lycka till!

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt